IN THE SPOTLIGHT: SWAROWSKY OPTIK

Noutati, trenduri, idei deosebite domeniul expozitional
IN THE SPOTLIGHT:
SWAROWSKY OPTIK
Agentia Seitz a creat pentru Swarovski Optiks un concept de stand expozitional pentru o expozitie cu specific de vânătoare din Nuremberg. Vânătoarea, flora alpina si de pădure sunt punctul central al expoziției. Materiale naturale, cum ar fi lemnul, piatra si vegetatia definesc peisajul. Grupuri de copaci delimiteaza standul în diverse zone si grupuri de exponate. Designul standului face aluzie continuu la peisajul alpin iar etajul are un aspect montan.
Fiecare produs se reflectă într-o temă care il prezintă într-o manieră originala. Vizitatorii pot experimenta virtual vânătoarea în timp ce, un film pe un ecran de format mare, plin de scene cu animale, invită vizitatorii sa testeze cele mai recente inovatii din domeniu.
Designul standului combina natura cu tehnologia moderna. Culorile calde alternează cu alb simplu. Separeurile de discutii de la etaj permit testarea lunetelor la distantă. Acest stand expozitional contine accente surprinzătoare si regândeste modul in care vizitatorii pot vedea lumea, creând astfel o lume diferita total în sala de expozitie.

Daca esti interesat de INFO & NEWS in domeniul Marketing & Design expozitional, click comment or like